hits

TRYKK HER FOR Å VINNE EKSKLUSIV JULE GOODIEBAG! (Verdi over 1000,-)

Heisann mine fine lesere!

Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at akkurat DU leser bloggen min... Jeg er evig takknemlig for hver og en av dere som tar dere tid til å lese hva jeg har på hjertet. Det mener jeg virkelig oppriktig. Det gjør at jeg har lyst å fortsette å skrive, og å dele dette med dere. 

Det å kunne få lov å skrive om temaer som opptar meg og som jeg brenner for, og å kanskje med dette kunne engasjere og motivere andre med innleggene mine er fantastisk kjekt! Det gir med mye tilbake positivt og det gjør at jeg ønsker å fortsette å gjøre det jeg gjør. Det gjør også at jeg fortsetter å engasjere meg, utfordrer meg selv på ett kreativt plan, og jeg gjør samtidig noe jeg elsker! Nemlig å skrive og formidle videre det jeg har på hjertet.
Til tider kan jeg føle jeg at hodet mitt bobler over av ideer og temaer jeg ønsker å skrive om. Mens andre ganger føler jeg at bloggen kan bidra med å få satt ord på temaer og situasjoner som til vanlig kan være tøffe eller vanskelige å takle eller å forstå både på personlig plan og sånn generelt .

Ofte har det hendt at skrivingen er en form for terapi, der jeg kan skrive meg gjennom frustrasjon, sinne, sorg og glede.
Det er sjelden at innlegg jeg skriver blir til ved å sitte å skrive i noen få minutter, å så er jeg ferdig. Ofte sitter jeg i timesvis å skriver.
Det er ikke alltid det ender opp med ett innholdsrikt og bra innlegg, og ofte sitter jeg å gjør om på innleggene opptil flere ganger før det publiseres.
Men hele denne prosessen er det jeg elsker med det å blogge. Det er så mye mer arbeid som ligger bak mange av innleggene og det å blogge.
Tiden flyr når jeg sitter meg foran tastaturet og lar fingrene få frem det jeg har på hjertet. Og siden alle bildene på bloggen er tatt av meg, bruker jeg også mye tid på fotografering. Noe jeg har en lidenskap for. Ingen ting er som å skape det perfekte foto øyeblikket! Der alt av vinkler, farger, og posisjoner stemmer overens. Det gir en herlig følelse av tilfredshet, stolthet og . Vanskelig å forklare, men det er en utrolig deilig og herlig følelse!

Som takk for at dere leser bloggen min, vil jeg gjerne få gi noe tilbake til dere.
Jeg har satt sammen en liten goodiebag med mye forskjellige ting. Den består av mye forskjellig for en hver smak. Det blir også noen overraskelser med i goodiebagen som jeg ikke avslører. Kanskje det kommer noen hint mot slutten av trekningen. (Verdi samlet over 1000,- )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne er følgende:
-Følg meg på Instagram. Trykk HER for å komme til kontoen. 
-Følg med på Facebook. Trykk HER for å komme dit.
-Kommenter under her med fullt navn, Instagram navn  og mail adresse.


Om du deler dette innlegget øker det sjansen din for å vinne.

Jeg ønsker deg masse lykke til! Og ha en fantastisk førjulstid og romjul. 

Vinneren vil blir kontaktet per mail i slutten av Desember. 
Det kommer til å bli sjekket at du har gjort det som kreves for å delta.

#goodiebag #konkurranse #giveaway #bergen #oslo #trondheim #stavanger #sandnes #gave #jul #vinter #blogg #fitnesskaroline #desember #takknemlig #venner #familie #diett #gratis #vinne #spraytan #hvitetenner #tannbleking #lommebok #snop #tupperware #boks #oppbevaring #pass #overraskelse #15.12.16 #kaldt #brun #hvitetenner #skjønnhet #velvære #fitness #trening #foto #friluftsliv #interiør #helse #kosthold #personlig #ekte #skinn 

14 kommentarer

Søtmonsen :))

16.12.2016 kl.02:56

Jeg blir gjerne med ^^

fitnesskaroline

17.12.2016 kl.00:57

Søtmonsen ): Husk å følg stegene på blogginnlegget for å delta :)

Solveig Heggvoll

16.12.2016 kl.15:00

Jeg er med :)

@heggvoll på instagram. :)

fitnesskaroline

17.12.2016 kl.00:57

Solveig Heggvoll: Så utrolig kjekt ! :) Husk å gå inn å meld deg inn på bloggens facebook gruppe også . Link i blogginnlegget :)

Reidun vigdal

16.12.2016 kl.16:26

Vil gjerne vere med og vinne konkurransen.

fitnesskaroline

17.12.2016 kl.00:55

Reidun vigdal: Følg stegene på blogginnlegget for å delta :)

Monica skjeldestad

17.12.2016 kl.14:07

Jeg deltar!

Følger deg på instagram (@monicaskj) og er med i facebook gruppa :D

Søtmonsen :))

17.12.2016 kl.17:44

Tror jeg følger deg på instagram også ;o Litt usikker, når jeg trykker på her kommer det ikke opp noe. Men heter lenekristinm ihvertfall ^^

Maja Eklund

27.12.2016 kl.15:52

jeg er med :D så kul konkurranse:) insta: maajaeklund

fitnesskaroline

04.01.2017 kl.01:19

Maja Eklund: Kjekt du likte den :) Lykke til :)

Guro Margrethe skjold

27.12.2016 kl.16:55

Jeg er med.Godt nytt år

gurms@hotmail.no

Guro Margrethe skjold

27.12.2016 kl.16:56

Instagram navn er :guromargrethe

Hanne Antonsen

27.12.2016 kl.16:57

Ja takk jeg er med :-) <3

Hanne Antonsen

31.12.2016 kl.02:48

Ja takk :-) Er med :-)

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv