hits

JULEN BLE IKKE SOM PLANLAGT... (+ julefilm anbefaling)

I år har ikke julen vert helt som jeg hadde håpet og sett for meg...

Det er mange grunner og faktorer som har spilt en stor rolle, og noen en mindre rolle. Men det er en sammensurium av mye forskjellig som har resultert i en manglende julestemning og glede. "En ulykke kommer sjelden alene" er ett ordtak som ofte det ligger mye sannhet i.

Selve julaften var koselig, og ble tilbragt med familien.
Jeg spiste god mat og koste meg masse. Dem 2 største tante barna var helt i ekstase med alle pakkene og var helt ville! Haha... Dem er så helige! Og største er begynt å lese også, så han sto for pakke opplesing i år. Hvor kult er ikke det? Han er ikke mer enn 7 år nå i Januar som kommer. Men han er skikkelig flink å leser allerede. Tante Karoline er super stolt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFormen min har ikke vert på topp dem siste 2 månedene ca heller. Og den er ikke noe bedre i skrivende stund heller. Og med mye kaos i månedene før jul, ødelagte det for min julestemning må jeg innrømme. Får ta det igjen neste år. Egentlig litt synd... Fordi til vanlig elsker jeg julen!
Jeg elsker å lage ett par sorter jule kaker, lager masse forskjellig snop, nyter julemusikk, ser julefilmer, pynter hele leiligheten med mye forskjellig julepynt, mini juletre, og julelys. Men i år er det blitt mindre av alt!
Humøret er skikkelig dårlig og føler jeg er gretten og irritabel for alt og ingen ting! Energinivået mitt er på bånn, og føler jeg lite opplagt...
Men på selveste julaften, på morgenen,glimtet jeg til med å lagde 5 forskjellige sjokolade sorter,marsipan figurer og ristede mandler. Så 7 sorter ble det jammen meg i år også! Hehe... Hvor den energien kom fra, det er ikke godt å si!

Bilder fra julaften kommer i morgen.

Har en god følelse på at 2017 kommer til å bli ett bra år! Kan ikke bli så mye dårligere og mer kaos enn det 2016 har bydd på. Jeg kunne nok ha skrevet en tjukk bok om hvordan dette året har vert og hva det har bydd på av utfordringer og nedturer.Hehe.

Har akkurat sett tidenes koseligste julefilm forresten. "Love actually". Den kan anbefales på det sterkeste! Og så må dere ikke glemme goodiebag konkurransen min som fremdels pågår. Verdi over 1000,-
Dere kommer inn på konkurransen ved å trykke HER.

-Legg deg til i gruppen på Facebook for nye oppdateringer av bloggen: HER
-Instagram: HER

#fitnesskaroline #blogg #jul #inspirasjon #interiør #mat #bergen #hverdag #sukkerfri #diett #ulcerøskolitt #hygge #kos #tips #helg #oslo  #desember #vinter #2016 #helse #familie  #stavanger #26.12.16 #hverdag #helg #mandag #sandnes #helse #tips #motivasjon #foto #motivasjon #inspirasjon #helse #advent #veninne #venn #familie #kjæreste #bror #søster #farmor #bestemor #bestefar #mormor #morfar #farfar #barn #søsken #lett  #fitness #trening #deprimert #utfordring 

Én kommentar

Victoria Larsen

27.12.2016 kl.13:30

Så koselig!

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv