hits

JEG SYNES SYND PÅ DEM SOM IKKE MØTER MOTSTAND... (Mye tanker i dag...)

Heisann dere herlige lesere!

Dem første dagene ut i det nye året har ikke vert en dans på roser for min del dessverre. Vi har alle våre ting vi sliter med, eller noen ting vi går gjennom som kan være tøft en periode eller mer.
Jeg kunne nok lagt skjul på det i denne bloggen, å tatt en hvit løgn om at det nye året startet bra og at alt var tipp topp.

Men hvorfor skal jeg ligge skjul på det? 
Hvorfor skal jeg la vær å nevne ting når jeg er inni en tøff periode?

Mange ville nok sikkert satt på seg en maske, og unngått å sagt noe.
Men jeg vil mye heller at denne bloggen skal være en blogg der jeg er ærlig, og ikke lyger om hvordan jeg har det.
Det finnes nok av blogger der ute dere kan lese, som er akkurat det. Fasade-bloggere som jeg så fint pleier å kalle det. Alt ser og hører så perfekt ut i bloggen. Og på Instagram kontoene er alt like perfekt. Dem har selvsagt aldri en dårlig dag. Dem er alltid like velstelt med dem lengste vippeextensions, løshår, og løs-negler. Det kan se så fint ut det bare vil, men det er så langt fra virkeligheten man kommer som oftest. 
Og om det så er så rosa og fint som det fremstilles i livene deres, så er dem verste krisene i livene deres om en negl brekker, eller om sminken ikke sitter som den skal, da er det krise i lang tid. Eller enda verre, om noen ser hvor rotete dem har det hjemme , om håret ikke ligger perfekt eller om noen ser dem uten sminke. 
Beklager om jeg trakker noen på tærne nå, men da kommer dem virkelig til å slite maks om en virkelig krise i livet skulle dukket opp! Sorry, men jeg er faktisk glad jeg ikke har levd ett plettfritt og perfekt liv. DET må være slitsomt det... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om man er menneske, og ikke en robot, vil man oppleve både oppturer og nedturer. Ofte føles det som om nedturene aldri skal ta slutt. Ting kommer ofte som på ett rullende bånd, en etter en. Men det er slik det er å leve. Man kommer bort i mye på veien. 
Noen er selvsagt litt mer uheldige enn andre, men slik er det nok med alt. Men det som ofte skiller reaksjonene på personene som kommer opp i uheldige situasjoner, er hvordan livet har vert fram til der man er på dette tidspunktet.

Hva har man opplevd av motgang før i livet?
Hvordan reagerte og taklet man den motgangen man var en del av da det sto på? 
Klarte man å komme styrket ut av det da man så tilbake?
Klarte man å se tilbake på det som en erfaring og som noe man kan lære av videre i livet?

Gjennom mitt liv har jeg vert gjennom ganske mange tøffe ting, som igjen har gjort meg til den jeg er blitt.
Selvsagt er det mye av det jeg har vert gjennom jeg ikke unner noen, selv ikke min verste fiende!
Men igjen, det har formet meg til den personen jeg er blitt, og hvordan jeg takler motgang, og hvordan jeg ser på livet.
Det har lært meg mye om hvor viktig det er å ha en positiv innstilling og tankegang til det meste.
Derfor ville jeg ikke byttet ut dem tøffe tidene med noe. 
Det har også gitt mer mening til noen av mottoene jeg lever etter,
"Alt har en positiv mening, noen ganger kan det bare være vanskeligere å se det der og da."
Og "Alt skjer for en grunn." 
Om ikke alt jeg har vert gjennom har tatt knekken på meg til nå, så har det uten tvil gjort meg til den sterke personen jeg er i dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor prøver jeg å tenke positive tanker hver gang noe negativt inntreffer i livet mitt. Jeg har erfart at man ved å tenke positivt kan situasjonen bli mer positiv, enn om man fortsetter å tenke negative tanker. Da tiltrekker man seg ofte bare mer negativ energi, som igjen fører med seg mer negativt.
Mens om man prøver å se positivt på noe som i utgangspunktet er ganske kjipt, så blir det som oftest lettere å håndtere. Og man har lettere for å se løsninger og ikke grave seg ned i begrensningene. 

Jeg prater rett fra leveren, og slik vil det alltid være. Jeg sier ting som dem er, og liker ikke gå å vasse rundt grøten.
Noen ganger kan det være tøft å få høre sannheten. 
Men det er som min mormor sa da hun levde "Alt kommer for en dag." 

Satser på at 2017 tar seg litt opp i dem positive sidene etter hvert. For vi vet jo alle like godt, at når man har nådd bunnen, da er det bare en vei igjen, og det er OPP! 

Heldigvis har jeg gode personer rundt meg som minner meg på viktigheten med å tenke positivt når jeg selv iblandt glemmer det.
Ja tenk det, JEG glemmer også. Haha..

Men nå er det på tide å finne veien til sengen. Finne veien til badet for å pusse tennene, og ligge seg med ett smil om munnen med gode og positive tanker i tankene. 

God natt!♥

-Instagram HER 
-Facebook HER 


#fitnesskaroline #blogg  #inspirasjon #interiør #mat #bergen #hverdag #sukkerfri #diett #ulcerøskolitt #hygge #kos #tips #helg #oslo  #januar #vinter #2016 #helse #familie  #stavanger #06.01.17 #hverdag #helg #fredag #sandnes #helse #tips #motivasjon #foto #motivasjon #inspirasjon #helse #advent #veninne #venn #familie #kjæreste #bror #søster #farmor #bestemor #bestefar #mormor #morfar #farfar #barn #søsken #lett  #fitness #trening #deprimert #utfordring #ADHD #energisk #rastløs #impulsiv #ressurssterk #pågangsmot #direkte #ærlig #sosial #utadvendt #blid #humørspreder #sterk #positiv 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv