hits

FOTOSHOOT

Hei dere! 

Denne uken har rett å slett vert litt hektisk. Det har dukket opp ting som har gjort at jeg har valgt å nedprioritere bloggen litt. 

Jeg har også gått i nermere 2 uker å ikke vert helt frisk. Å kjenner at det tapper meg litt for energi.  Så derfor er prioriteringene blitt som dem er.


Det er skjedd en del positivt da, så jeg er begynt å se lysere når det kommer til mye. Kjente at dette trengte jeg! 

Mandagen ble tilbragt i mange timer på fotoshoot. Det er gøy å få samarbeide med fotograf Hans Erik Unneland. 
Vi var både ute og inne på mandagen. Og jeg fikk følt på følelsen av å skulle stå ute i minusgrader å samtidig se proff ut. Haha...
Skal si det ikke var helt enkelt! Men jeg tror det er verdt det når resultatene av shooten kommer! Gleder meg som en liten unge.. 

(Foto:Hans Erik Unneland)

Hans Erik er en dyktig fotograf som får ut det beste i alle.
Så om du ønsker å komme i kontakt med han for en fotoshot er det bare å ta kontakt med han HER.

Da skal jeg krype under dynen her. Så får dere ha en super natt! 

-Facebook: HER
-Instagram: HER

#fitnesskaroline #blogg #jul #inspirasjon #interiør #mat #bergen #hverdag #sukkerfri #diett #ulcerøskolitt #hygge #kos #tips #helg #oslo  #desember #vinter #2016 #helse #familie  #stavanger #19.01.17 #hverdag #helg #torsdag #sandnes #fotoshoot #lett  #fitness #trening  #foto #utfordring #adhd #energisk #rastløs #impulsiv #ressurssterk #pågangsmot #direkte #ærlig #sosial #utadvendt #blid #humørspreder #sterk #positiv 

2 kommentarer

vibeke

20.01.2017 kl.01:52

Nydelige du <3

fitnesskaroline

01.02.2017 kl.15:09

vibeke: Takk <3

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv