hits

EN NY START...SPENNENDE TING I VENTE...

Heisann mine fine lesere!

I dem siste ukene har det vert mye som har skjedd,og har opptatt tiden min. Dette har resultert i at det er blitt mindre oppdateringer her på bloggen. 
Nå ser jeg endelig en ende på alt kaoset som har vært tilstedet i lang tid i livet mitt. Og det er en stor lettelse! 

Hvis alt går etter planen nå, så startet jeg på ett kurs i Mars. Når dette kurset er ferdig og bestått, åpner det seg en ny og spennende jobb mulighet!
Dette er noe jeg ser veldig frem til, og er mer motivert enn på lenge! Dagene kan ikke gå rast nok. Hehe...
Endelig går ting fremover og jeg har noe å se frem mot. Det betyr utrolig mye for meg! Gleder meg som en liten unge.
Dere skal selvsagt få vite hvilke kurs det er , så det nærmer seg oppstart

Jeg går fortsatt rundt å hoster. Begynner å bli litt lei kan jeg innrømme. Er inne i min 6 uke nå!
Tydeligvis er jeg en vanskelig nøtt å knekke for legene! Haha...
Legen har tatt xx antall blodprøver. Og alle prøver er normale... Jeg har også tatt puste test, og tatt røntgen. Men resultatene er fine også på dem. 
Tipper legen begynner å bli rimelig lei av meg! Haha...Men det positive er at legen tar det seriøst, og utelukker alvorlige sykdommer og tilstander. Og det er jo godt å vite. 
Men det begynner virkelig å bli en utfordring å holde instruksene fra legen. Jeg har fått beskjed om å holde meg unna trening, siden det gjør at jeg hoster mer. 
Og sist jeg prøvde å trene styrke, holdt jeg på å svime av 2 ganger. Haha. Ikke bra...
MEN i går hadde jeg min første treningsøkt på lenge. Da ble det en fin tur opp Stoltzen på kvelden. Og "bank i bordet", hostet jeg ikke under trenings økten. Kun da jeg jeg satt meg i bilen igjen... Haha.. Men det var SÅ verdt det! Og med det nydelige været vi har hatt i Bergen, tok jeg meg en fjelltur også i dag. Turen var nydelig, og kroppen føltes bra. Men holdt på å hoste meg ihjel da jeg satt meg i bilen. Men det fikk så bare være... Nå er det nemlig nok... Kroppen har ikke godt av å ta det med ro for lenge. Blir jo små gal! Haha...
Krysser fingre og tær, på at jeg snart er kvitt hosten for godt!

Og det beste av alt, i morgen er det en ny uke og nye muligheter!

Er det flere enn meg som går rundt å hoster som en hund med astma om dagen? Hehe... 

-Facebook: HER
-Instagram: HER

#blogg #fitnesskaroline #søndag #vinter #bergen #fitness #lege #råd #tips #fitness  #trening #12.02.17  #inspo #trening #foto #stoltzen #fjelltur #syk #hoste #lege #oslo #kulde #fjelltur #uteerbest #kaos #søndag #februar #2017 #stavanger #helse #frilufsliv #personlig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv