hits

NÅ AVSLØRES HEMMELIGHETEN MIN!

Heisann mine fine og trofaste lesere! 

Håper dere har hatt en super uke til nå... Og at helgene deres blir knall! 

Jeg har noe kjempe spennende jeg ENDELIG kan dele med dere nå! Det har vert litt snakk rundt grøten i det siste, men nå kan jeg faktisk si hva det egentlig gjelder. Dette er noe som kommer til å påvirke livet mitt i en positiv retning fra skrivende stund, og forhåpentligvis være begynnelsen på noe bra og spennende! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hemmeligheten jeg har holdt tett til mitt bryst, er nemlig at jeg er startet på en ny utdannelse.
Jeg skal studere til å bli Personlig trener! 
Studiet er ett Flex studie. Dette vil si at mye av undervisningen forgår over nettet via en database, men også noen felles samlinger.

Det er jo dette jeg har hatt en drøm om å drive med i lang, lang tid! Min lidenskap og største interesse skal nå bli min nye hverdag. 
Hvor kult og gøy er ikke det!
Tenk at jeg skal få lov å hjelpe, motivere, veilede og bruke all kunnskapen og erfaringen jeg har opparbeidet meg gjennom mange år.
Dette er noe jeg virkelig ser frem til, og gleder meg som en liten unge å lære enda mer innen dette feltet! Det kan ikke bli bedre.

2017 blir ett spennende år!
Håper dere vil fortsette å følge meg og min hverdag. Og nå også veien mot drømmejobben min. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kroppen har ikke har vert frisk siden starten av januar, og dette har virkelig plaget meg! Legene har ennå ikke funnet ut av hva det kan være...Men noe alvorlig er det heldigvis ikke. Og siden jeg har fått streng beskjed av legen om at jeg skulle unngå alt som innebar anstrengelse, innebar det selvsagt null trening...
Men NÅ er det nok! Jeg er så lei...Og bestemt meg derfor for å starte opp igjen med styrketreningen. Begynner rolig selvsagt. Så tar jeg en dag av gangen! 

Ble nok kanskje litt i overkant giret etter jeg gikk i gang med kurset! Haha...
Men dagens rolige styrke økt gikk veldig fint! Det var selvsagt tyngre enn det ellers har pleid å være. Men man kan ikke akkurat forvente gull og grønne skoger etter å ha vert borte fra styrke trening i x antall uker...Og jeg svimte ikke av heller, slik jeg var på vei til å gjøre 2 ganger under sist økt! Haha...

Bare etter den ene styrke økten, kjenner jeg allerede at det godt for både kroppen og hodet. Ser frem til neste økt allerede! 

Men nå skal denne jenten finne sengen tidlig for en gang skyld! Så får jeg se hva morgen dagen bringer... 

Ha en super natt alle sammen! ♥

-Facebook: HER
-Instagram: HER

#blogg #fitnesskaroline  #vinter #bergen #fitness #lege #råd #tips #fitness  #trening #17.02.17  #inspo #trening #foto #stoltzen #fjelltur #syk #hoste #lege #oslo #kulde #fjelltur #uteerbest #kaos #fredag #februar #2017 #stavanger #helse #personlitrener #pt #utdanning #skole #kurs #drøm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: https://www.instagram.com/p/BnEnL7wA9g4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1stn3zvsgvjmi Facebook: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv