hits

POSITIVT HVERDAGS KAOS...

Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at hverdagen min skulle bli snudd så opp ned som den er nå om dagen! Haha...
Da jeg fulgte magefølelsen om å hoppe inn i drømmen jeg hadde hatt lenge, å bli Personlig trener, hadde jeg aldri sett for meg dette jeg nå er oppe i...
Det er MYE mer pensum jeg så for meg. Jeg visste at man skulle gjennom mye varierte temaer. Men dette er egentlig helt sykt! Haha
Men som jeg har sagt før, så SKAL jeg klare dette! Det gjelder bare å ikke gi opp og å jobbe hardt. Så er jeg ute i jobb som Personlig trener før jeg aner ordet av det! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner jeg blir litt irritert når jeg hører og leser uttalelser som "Er du BARE personlig trener. ALLE kan jo bli det. " Dette er på ingen måte riktig!
Dem skulle fulgt en studie uke med meg, så hadde den nok forandret på den uttalelsen... Det er dessverre noen som ødelegger for oss andre. Men slik vil det nok alltid være med alle yrkes grupper.
Selvsagt kan nok noen ha flaks å bestå studiet uten å legge så mye i det. Men kvaliteten og kunnskapen på tjenesten dem selger som Personlig trener etter endt studie, vil da ikke være særlig høy i motsetning til andre som jobber hardt å ligger mer i studiet.
Dessverre er tittelen "Personlig trener" derfor blitt litt misbrukt, om man kan kalle de det.  
Men jeg skal bevise for mine fremtidige kunder at jeg er verdt å bli veiledet av.
Med all den personlige erfaringen jeg har fra før, vet jeg at dette er noe som kommer godt med når jeg starter å jobbe med kunder. Jeg har selv vært i en situasjon der jeg følte at mitt eget kunnskap nivå har vert høyere, enn dem personlige trenere jeg har skullet få veiledning av. Og da har jeg jo ikke noe utbytte av veiledningen.Da føler man seg litt lurt og robbet for penger.
Derfor gleder jeg med sånn til å starte å veilede kunder selv, og å kunne få lov å dele av min kunnskap og erfaring! 

Nå er det nok mye variasjon fra dem forskjellige leverandørene som holder dette kurset vil jeg anta. Men jeg er veldig glad for at jeg valgte å ta min utdanning gjennom AFPT. Det er uendelig mange forelesning filmer man skal gjennom på kort tid, og mye pensum skal leses gjennom. 
Man blir også testet på utrolig mange forskjellige temaer, og studiet går dypt ned i dybden i hvert tema.
Man skal nemlig ikke bare kunne sette opp ett treningsprogram til kundene man får. Man skal også ha en god forståelse av hvordan kroppen fungerer helt ned til celle nivå. Når man har denne forståelsen , kan man da også tilpasse og forstå reaksjoner kroppen signaliserer. Og tilpasse nivå og treningsform etter hvilken bakgrunn og utgangspunkt kunden har.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Foto: Karoline Skulstad. Viktig å finne roen mellom studiet. Dette er virkelig balsam for sjela. Kan sitte på steder som dette i evigheten. Magi♥ )

Dagene mine går derfor med andre ord for det meste i studie, studie, og litt mer studie! Haha...
Ja, og så trening innimellom også da selvsagt! 
Og så prioriterer jeg jo også selvsagt litt andre ting. Men jeg er veldig bevisst i valgene mine, og passer på at dette gir positiv energi, og ikke motsatt i retur. 
Negative personer og ting som får meg til å føle med dritt, har jeg rett å slett ikke tid og bruk for!
Noen ganger kan dette være tøffe valg, men det er til det beste. ♥

Nå skal jeg hive meg rundt å få unna litt som skal gjøres for å få orden på litt ting. Og så er det tilbake til studiet igjen! 

Håper dere får en nydelig dag! ♥

Skal komme tilbake til dere en dag i denne uken, med noen trenings tips. Gleder meg til å dele dette med dere. 
Jeg vet nemlig at mange av dere ønsker å bli mer aktive i en hektisk hverdag. Og jeg skal derfor poste ett innlegg som er rettet mot denne problemstillingen. 

Instagram oppdaterer jeg flere ganger i uken. Så om dere ønsker litt motivasjon i hverdagen, eller litt inspirasjon, er det bare å følge linken under, og følge meg. 

♥Facebook: HER
♥Instagram: HER

#blogg #fitnesskaroline  #vinter #bergen #fitness  #råd #tips #fitness  #trening #08.03.17  #inspo #trening #foto #pt #student #oslo #kulde #fjelltur #uteerbest #mars #hverdag #2017 #stavanger #helse #personligtrener  #utdanning #skole #kurs #drøm #goal 

2 kommentarer

Espen Arntzen

16.03.2017 kl.12:54

Så hyggelig å lese at du trives. Stolt av å ha deg hos oss.

fitnesskaroline

17.03.2017 kl.22:42

Espen Arntzen: Så hyggelig at du har tatt turen innom bloggen min. :) Takk for det snille deg! Det er utrolig spennende, men også krevende og mye å sette seg inn i. Men jeg gjør mitt beste og jobber jevnt på. Når man har interesse av det man skal lære, er det mye gøyere enn når jeg gikk på skolen og man måtte lære ting man ikke hadde interesse for. :) Ønsker deg en fin helg!

Skriv en ny kommentar

fitnesskaroline

fitnesskaroline

33, Bergen

Velkommen til min blogg! :) Utdannet personlig trener,nivå 4. (AFPT) Styrketrening og en sunn livsstil er min største lidenskap. Liker å eksprimentere på kjøkkenet. Da særlig sunn,proteinrik og næringsrik mat. Har dere spørsmål er det bare å spørre! Er på utkikk etter sponsor. Kontakt info: karoline_kristiansen@hotmail.com Instagram: sunshine_karoline Facebbok: https://m.facebook.com/groups/1909359972622797?ref=bookmarks Fotografier, innhold og copyright: Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning.

Kategorier

Arkiv